Skip to main content

Versterk uw merk en bouw betekenisvolle connecties tijdens onze golfwedstrijden.

Als organisatie van de UrkCup geloven we in het creƫren van waardevolle partnerschappen die zowel sponsoren als ook onze wedstrijden te laten groeien in omvang en daarmee impact

Ontdek de kracht van sponsoring en geef uw bedrijf de kans om tijdens onze wedstrijden onder de aandacht te komen. .

Waarom Sponsoren?

  1. Vergroot uw zichtbaarheid : Door de UrkCup te sponsoren, krijgt u de mogelijkheid om uw merk of onderneming op de voorgrond te plaatsen tijdens onze wedstrijden. Spelers zien direct uw betrokkenheid en zorgt voor een groot bereik van een breder publiek. Tijdens onze evenementen word uw onderneming meerder keren onder de aandacht gebracht en vergroot dit uw zichtbaarheid via onze diverse marketingkanalen, evenementen en online platforms.
  2. Bouw sterke merkassociaties : Sponsoring biedt een unieke kans om uw bedrijf te associƫren met positieve waarden en initiatieven. Word erkend als een bedrijf dat betrokken is bij de gemeenschap en bouw sterke merkassociaties die de loyaliteit van klanten versterken.
  3. Netwerken: Word onderdeel van ons uitgebreide netwerk en ontmoet personen binnen uw branche. Sponsoring opent deuren naar andere evenementen en zakelijke bijeenkomsten, waardoor u waardevolle connecties kunt leggen die uw bedrijf naar nieuwe hoogten stuwen.
  4. Maatschappelijke verantwoordelijkheid : Demonstreer uw maatschappelijke betrokkenheid door ons als organisatie te sponsoren en zo betrokkenheid met onze golfsport te laten zien. Uw steun tijdens onze evenementen zal niet alleen uw bedrijfsimago verbeteren, maar ook een positieve impact hebben op spelers die betrokken zijn tijdens onze evenementen.

Onze Sponsormogelijkheden

Bij de UrkCup bieden we diverse sponsormogelijkheden die zijn afgestemd op uw specifieke doelen en budget. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we een op maat gemaakt sponsoring pakket kunnen samenstellen dat past bij uw bedrijfsbehoeften.

Neem Contact Op

Klaar om uw bedrijf te laten schitteren tijdens onze evenementen? Neem vandaag nog contact op met Johannes van de Wereld op het nummer +31 6 27222525 voor meer informatie over onze sponsormogelijkheden en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een succesvolle toekomst.