Skip to main content

Urk Cup en Corona – Update Juli 2020

Op dit moment is er vanuit het bestuur van de golfclub toestemming om de Urk Cup 2020 te organiseren. Daar waar we uitzagen naar een feestelijke 10e editie met een golfjaar vol met leuke initiatieven, zullen we het helaas met een beperktere Urk Cup moeten doen. 

Op 5 september zullen we de Urk Cup met wat aanpassingen mogen organiseren. Een van de belangrijkste aanpassingen is een beperking in het deelnemersveld. Het totaal aantal deelnemers zal nog nader bepaald moeten worden, maar mochten wij meer inschrijvingen hebben dan toegestaan, zullen de deelnemers uit categorie A als eerste worden geplaatst. 

Aanmelden voor de Urk Cup kan met het formulier op de website: Urk Cup -> aanmeldformulier.

Uiteraard is bovenstaande afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus. Laten we echter hoop hebben dat we als samenleving snel weer terug naar een normale situatie kunnen, waarbij wij ook weer volop mogen genieten van de golfsport!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *