Skip to main content

Komende zaterdag Foursome Par 3

Komende zaterdag staat de foursome Par3 wedstrijd op het programma. Een 12 tal teams bestaande uit twee golfers strijden tegen elkaar in deze bovenal gezellige wedstrijd.

De foursomewedstrijd wordt georganiseerd op de Par 3 baan om ook beginnende golfers de gelegeheid te geven om mee te doen aan deze wedstrijd. Daarnaast is de spelvorm afwijkend en zullen de meeste golfers wat minder vaak op de Par 3 baan te vinden zijn. Dit maakt dat het zeer onvoorspelbaar wordt welk team aankomende zaterdag als winaar uit de bus komt.

Als organisatie zijn wij blij dat we een aantal nieuwe golfers mogen verwelkomen. Het aantal golfers op Urk schommelt al jaren rond de 50 en vertoont de laatste jaren zelfs een kleine daling. Het aantal actieve golfers dat zich met regelmaat op de golfbaan laat zien, neemt echter ieder jaar toe. De Urk Cup en de andere door de organisatie geplande activiteiten zijn gericht op het laten groeien van de golfsport op Urk.

Wil je komend weekend ook meedoen aan de par 3 wedstrijd? Er zijn nog een aantal vrije plaatsen. Geef je daarom snel op via de website. www.urkcup.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *